GARRETT PD6500i fémkereső kapu

Ímél
Multizónás, zóna-kijelzős fémdetektor kapu, a csúcsmodell
GARRETT_PD6500i_49f8e4631cd05.jpgGARRETT_PD6500i_49f8e4631cd05.jpg
Gyártó: GARRETT
Leírás

MagnaScanner PD-6500i


Az új PD-6500i a GARRETT exkluzív, digitális jelfeldolgozó (DSP) alapú technológiáját alkalmazza, mely pontos céltárgy meghatározást tesz lehetővé a test bal- és jobb oldalán, tetőtől-talpig. Az egyedülálló, 33-zónás "pinpoint" detektálás maximális biztonságot, nagy áteresztő képességet, és megbízható működést biztosít. A különféle detektálási programok között tartalmazza a TSA (Transportation Security Administration) által meghatározott reptéri biztonsági ellenőrzési szintet is.
A multi-dimenziós tekercselés megtalálja a rejtett lőfegyvereket, késeket, és mindenféle lapos- vagy henger alakú fegyvert, függetlenül annak elhelyezésétől. A multizónás érzékenység állítás maximális detektálást biztosít, függetlenül a környezeti változásoktól.
A személyek áthaladását könnyen leolvasható "MEHET" és "ÁLLJ" szimbólumok engedélyezik/tiltjá, nagymértékben segítve ezzel a biztonsági személyzet munkáját.
A háttér-világításos LCD és LED kijelző oszlop-diagram, a folyamatos állapot kijelzés és öndiagnosztika egyszerűvé és kényelmessé teszi a termék használatát.
GARRETT PD6500iMagnaScanner PD6500i

Nemzetközi repületerek által elfogadott, minősített termék
Airport approved

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Hungarian English French German Portuguese Russian Spanish

Termék keresés

Bejelentkező űrlap

Kiemelt Cikkek

Kövess a facebookon

Facebook Like

Ki van itt?

Oldalainkat 18 vendég és 0 tag böngészi