Videó Megfigyelő Rendszerek


Napjaink korszerű biztonsági rendszereinek egyik alappilérét - a kamerás térfigyelő rendszerek adják. Az eseményeket dokumentáló videófelvételek, arcképekről készült fotók nélkölözhetetlenek bármilyen nyomozás elindításához, vagy vitás ügy korrekt rendezéséhez.

Nem elég a bűncselekményt detektálni. A bűnelkövetés tényét bizonyítani kell, az elkövető személyt azonosítani. A tiszta, jó minőségű videó felvétel nagy segítséget nyújt e cél megvalósításában.

Legyen az egy kis üzlethelyiség vagy egy komplex ipari objektum, nálunk mindent megtalál a komplett videó rendszer kiépítéséhez. Intelligens videós termékeink olyan szolgáltatásokat nyújtanak, mint pl: távoli hozzáférés, rendszer-szintű vezérlés, szelektív rögzítés.
alt
A szakma által elismert, többszörösen díjnyertes technológiáink magába foglalják a CCTV (analóg), IP (hálózatos) és MEGAPIXEL alapú térfigyelő rendszereket, valamint ezek kombinációjából létrehozott HYBRID megoldásokat. Vegye igénybe konzultációs szolgáltatásainkat, hogy magasan kvalifikált szakembereinkkel az optimális ár - érték - teljesítmény mutatókkal rendelkező rendszert tervezhessük meg Önnek.

 
IQ-recorderModuláris szerver rendszerek
Hungarian English French German Portuguese Russian Spanish

Termék keresés

Bejelentkező űrlap

Kiemelt Cikkek

Kövess a facebookon

Facebook Like

Ki van itt?

Oldalainkat 32 vendég és 0 tag böngészi