HP termékek kínálatunkban

Cégünk a HP Partnerprogram 2013 hivatalos tagja.
HP számítógépek, nyomtatók, alkatrészek és kellékek, folyamatos akciók, gyors szállítási idők.

HP partner program viszonteladó

Bővebben: HP termékek kínálatunkban

SPECTRUM S1 sziréna

Spectrum S1 kültéri szirénaA kedvelt sziréna visszatért... mert szebb és jobban szól!


Mikroprocesszor vezérelt,
intelligens, kültéri hang- és fényjelző.

Bővebben: SPECTRUM S1 sziréna

Fémkereső kapu - hasznos kiegészítők

 
Ha Ön már rendelkezik GARRETT fémkereső kapuval - vagy új készülék beszerzését tervezi, érdemes áttekinteni rövid ismertetőnket, a GARRETT fémdetektor kapukhoz választható opcionális extrákról...

Bővebben: Fémkereső kapu - hasznos kiegészítők

Fémkereső kapu vagy kézi fémkereső?

Egy jó beszerzési forrást talált!

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a biztonsági személyellenőrzés területén. Bemutatótermünkben működés közben megtekinthetők és kipróbálhatók forgalmazott termékeink- legyen az kézi fémkereső, fémkereső kapu, vagy multizónás fémdetektor kapu. Munkatársaink segítenek vásárlás során az Ön céljainak leginkább megfelelő készülék kiválasztásában. Detektorainkat ajánljuk fém tárgyak keresésére, ki- és beléptetési ellenőrző pontokon egyaránt. Végül, de nem utolsó sorban - kedvező ár - saját szerviz háttér - és értékesítést követő termék támogatás - mindazon előnyök, melyek méltán teszik a Spectrum Security Safety Kft-t a fémkeresők elismert és népszerű szállítójává.
Több, mint egy évtizedes intenzív magyarországi jelenlét és a gyártó partnereink közel fél évszázados tapasztalata a professzionális fémkeresők fejlesztésében, stabil hátteret és garanciát biztosít ügyfeleinknek - kiváló nemzetközi- és hazai referenciákkal rendelkezünk.
További érdekességek az online termékkatalógusban...


GARRETT Metal Detectors fémkeresők

Egyik legrégebbi képviselt gyártó partnerünk, az amerikai GARRETT Metal Detectors,  biztonságtechnikai gyártókat bemutató cikksorozatunk első szereplője.
 

Először is a cégnévről... többféle írásmód ( Geret, Garett, Garret, Gerret, Gerett) közül a helyes: GARRETT. A szó egy családnév, az alapító Charles Garrett, aki feleségével most is aktívan részt vesz a vállalat vezetésében. 1964-ben alakult vállalkozás, mára a professzionális biztonsági ellenőrző rendszerek világhírű szállítója. Autóiparban jártas olvasóink számára az azonos nevű "GARRETT turbó" feltötők bizonyára ismerősen csengenek - ez csak névrokonság, a két márka egymástól teljesen független céget takar (utóbbi már a Honeywell része).

Bővebben: GARRETT Metal Detectors fémkeresők

Hungarian English French German Portuguese Russian Spanish

Termék keresés

Bejelentkező űrlap

Kiemelt Cikkek

Kövess a facebookon

Facebook Like

Ki van itt?

Oldalainkat 34 vendég és 0 tag böngészi